Paintopia

Sidste fredag tog Amalie mig under armen på den kulturelle måde til graffitiudstilling i den gamle nedlagte DLG bygning på havnen i Aarhus. Lauritz.com holder auktion over værkerne d. 12. april og graffitikunsterne var kommet fra hele verden. Det var mildest talt sært at gå rundt i den store forladte betonlagerhal i et mix af hipsters, grafitikunstnere, børnefamilier og vigtige auktions-dudes i jakkesæt. Sidstnævnte havde intet problem med at stå med en alvorlig mine og knibe øjnene sammen mens de kastede vurderende blikke på en væg med koordineret spraymaling.

Jeg elskede stedet og lokalet og graffitien og de rå mure – så tak til Amalie for at slæbe mig med!

Her er, hvad jeg så gennem min kamera:

 

 

 

 One Comment

  1. [...] er der nyt på fotobloggen - Sidste fredag tog Amalie mig nemlig under armen på den kulturelle måde og vi var til [...]